Skandinavisk Naturistportal | Naturistkarta | Dansk Naturist Union - DNU | Norsk naturistforbund - NNF | Sveriges Naturistförbund - SNF | International Naturist Federation - INF-FNI

Läger på Lyckebo

Utskriftsvänlig versionUtskriftsvänlig version

Lyckebo

Föreningen Umenaturist ordnar sommarläger på Lyckebo i Haddingen. Lyckebo är en gammal barnkoloni, med underbart läge vid den klara Tavelsjön 2 mil nordväst om Umeå.

2017 träffas vi fredagen 14 juli kl. 12.00  till måndag 24 juli kl 12.00.

 

Faciliteter:

Vi kan erbjuda plats för husvagnar och tält (inte elplatser, men vi fixar batteriladdning) samt ett 40-tal sängplatser i enkel-, dubbel- och fyrabäddsrum som bokas per bädd. Toaletter och duschar finns i servicebyggnaden ca 100 meter från förläggningsbygggnaderna. Servicehuset är i viss mån anpassat för rörelsehindrade, men anläggningen i övrigt är inte handikappvänlig. Kök och matsal för självhushåll finns.

Aktiviteter:

Kanoter finns att låna. Bastun nere vid sjön står varm varje kväll, och solnedgången och nätterna vid grillen kommer att ge Er minnen att tänka tillbaka på under den mörka årstiden. Om vädret (mot förmodan) inte skulle vara nådigt, så finns ett brasrum inomhus där vi kan samlas på kvällarna. 

Utvecklingskonferens och Riksmöte:

2012 var vi för tredje gången värdar för SNF´s utvecklingskonferens den 27 juli, och Riksmöte den 28 juli, men kommande år tar vi det lite lugnare. SNF´s sida om RM 2012

Sommarfester:

Vår vanliga sommarfest!

Sista lördagen på Lyckebo brukar det vara fest. Var och en tar som vanligt med det han eller hon önskar grilla, så samlas vi vid grillen för "sista helgen med gänget". Efteråt försöker vi få fart på musiken, trivs och umgås i sommarnatten.

Priser 2016 (oförändrade sedan 2013):

Logi per natt: Tält 50 kr/person, husvagn 150 kr/vagn, sängplats 100 kr. Madrass på golvet (bara när det är fullt) 50 kr. 2 nätter gratis för FUN-medlemmar som stannar hela tiden. Barn under 18 år gratis.

25 kronor per dygn tillkommer för de som ej är medlemmar i en INF-ansluten naturistförening. Frivilliga bidrag till hyran välkomna från daggäster.

Bokningar:

Bokningar av logi görs från 1 mars på telefon 070-310 7500. Betalning sker i förväg till föreningens bankgiro eller Swish, glöm inte ta med kopia på betalningen till incheckningen. 

Spontangäster kan givetvis betala på plats till föreningens bankgiro eller swish

 

Plats

Lyckebo
Sverige
63° 59' 15.918" N, 20° 5' 19.4928" E
SE